Karabük Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi

Belgegeçer : 03707127349
WEB http://safranboluimkbagsl.meb.k12.tr
Adres : Barış Mahallesi İlim Sokak No 3 Safranbolu Karabük TÜRKİYE
VİZYON : “Sanat Eğitimi ve öğretiminde model okul olmaktır.”
MİSYON : "Çağdaş Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, özgüveni yüksek, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 5
Müzik Sınıfı : 4
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 1
Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ:08:30 DERS BİTİŞ SAATİ:15:50
Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Erkek Öğrenci Pansiyonu 96 Öğrenci Kapasiteli- Kız Öğrenci Pansiyonu 120 Öğrenci Kapasiteli Toplam 216 öğrenci kapasitesine sahip pansiyonumuz vardır.
Lojman : Yoktur Sayısı:0
Servis : Öğrenci Servisleri vardır.
Ulaşım : Dolmuş ve Toplu Taşıma Araçları
Yerleşim Yeri : İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 5 km. İlçe Merkeze: 3 km
Kontenjan Bilgileri : 30 Müzik Bölümüne , 30 Resim bölümüne olmak üzere heryıl 60 öğrenci Yetenek Sınavı ile okulumuza kayıt yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz Yetenek Sınavı ile öğrenci almaktadır. Teog sınavının %30 u, Yetenek Sınavının %70 i alınarak başarı sırası oluşrurularak öğrenci alınmaktadır.
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : Okulumuz YGS sınavına giren öğrencilerimiz 140 başarını aşmaktadırlar.
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Yetenek Sınavlarına öğrenci hazırladığımız için öğrencilerimiz LYS sınavına girmemektedirler.
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol, basketbol sahalarımız mevcuttur. Kız Futsal takımımız, masa tenisi, santranç, bilardo, kros, jimlastik yarışmalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Müzik ve resim alanında bilimsel etkinlikler, konferanslar, seminerler, sergi ve canlı performanslar, koro ve orkestra konserleri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Tubitak, Ulusal Ajans ve yerel proje çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Avrupa Birliği Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar : 1 İdari Bina- 1 Resim Bölümü Binası- 1 Müzik Bölümü Binası- 1 Kültür Dersleri Binası (Şuan Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçiçi olarak binamızı kullanmaktadır)- 1 Erkek Öğrenci Pansiyonu 1 Kız Öğrenci Pansiyonu olmak üzere 6 adet binamız vardır.